Език на интерфейса:

Често задавани въпроси

Какво представлява AutoTracker.BG?

Сайтът autotracker.bg е платформа за разглеждане на автомобилни обяви от всички популярни сайтове в България. С AutoTracker не е нужно да губите време в проверяване на различни сайтове, защото тук всички обяви са събрани на едно място.

Безплатно ли е?

Всяка една обява в базата данни на AutoTracker е налична за свободен достъп. Закупуването на абонамент Ви дава достъп до архивите на обявите, които включват обширна историческа информация.

Какво представляват архивите на AutoTracker?

Архивите включват информация за събития като: първоначална дата на публикуване (дори обявата да е била повторно публикувана), промяна на цена, промяна на пробег, промяна на описание или заглавие на обявата, промяна на екстри, промяна на снимки. Можете да достъпите архива на една обява като натиснете бутона "Виж пълната история" на нейната страница. Архивите са достъпни само за потребители с абонамент.
Секция с бутон за достъп на архивите

Как работи абонаментът?

Може да се абонирате след създаване на акаунт и избиране на "Абонирай се" в потребителското меню. Абонаментът се заплаща на месечна база.
Потребителско меню

Какви функционалности отключва абонаментът?

След закупуването на абонамент Вие отключвате премиум функционалностите на AutoTracker, ще получите достъп до архивите, намиращи се на страницата на всяка обява, както и възможността да запазвате филтри и обяви, за които да получавате имейл нотификации.

Как мога да платя?

Можете да платите само чрез дебитна/кредитна карта или от баланса на Вашия PayPal акаунт.

Как мога да се свържа с продавач?

AutoTracker не записва информация като имена, адреси, телефони и друг тип лична информация на продавачите, пуснали своята автомобилна обява. За да се свържете с тях, в секцията "За контакти" под снимките на обявата има линкове към платформите, в които е оригинално публикувана, там ще намерите нужната информация.

Колко време пазите обявите?

След като една обява бива запазена в базата данни на AutoTracker, тя остава съхранена докато не бъде изтрита от всички платформи, на които е била оригинално публикувана, след което започва период от 1 година, в който Autoracker продължава да съхранява информацията. Ако в този период обявата е повторно публикувана (дори с променена цена, пробег или друга информация) AutoTracker ще успее да идентифицира това и ще възстанови оригиналната обява, записвайки събитието в нейните архиви.

Ако искате Ваша обява да бъде изтрита от нашия сайт, свържете се с нас на имейл contact@autotracker.bg. Имайте предвид, че ако я публикувате отново, тя отново ще стане публично достъпна в резултатите на AutoTracker.